Javier Navarrete

Dendi Güiquipeya
Sartal a: Güiquipeandu, Landeal

Javier Navarrete (Teruel, 1956), es un compositol español de cini. Tuvu la su nacéncia en Teruel en 1956. A los 19 añus se hue a Barcelona. Á colabutau enas dos piniclas de terrol de Guillermo del Toro relacionás cola Guerra Cevil, El espinazo del diablo i El laberinto del fauno. Con esta úrtima á siu nominau a los Prémius Goya i a los Oscars en 2006.

Filmografía[eital | edit source]

  • Mirrors (2008)
  • El laberinto del fauno (2006)
  • La maquina de bailar (2006)
  • Yo, puta (2004)
  • El punto sobre la i (2003)
  • Sara (2003)
  • Platillos volantes (2003)
  • Naúfragos (2002)
  • Trece campanadas (2002)
  • El espinazo del diablo (2000)
  • El mar (2000)
  • Me llamo Sara (1999)
  • 99.9 (1997)
  • Andrea (1995)
  • Susanna (1995)
  • Manila (1991)
  • A mi me gusta el porno (1990)

Atihus esternus[eital | edit source]