Modern Talking

Dendi Güiquipeya
Sartal a: Güiquipeandu, Landeal
Nuvola apps kcmsystem.png Agora ain pressonas trebajandu en esti endilgui
Por mó d'estu, puein haltal contenius o avel marrus nel hormatu. Has el favol, enantis de hazel qualquiel cámbiu, vai-te a la carava a tentu d'esti endilgui pa poel cordinal la su redacion.

Modern Talking [ˈmɑːdəɾn ˈtɔːkɪŋ] hue un dúu música eletrónica alemán, holmau pol Thomas Anders i Dieter Bohlen.

Estória[eital | edit source]

La estória el grupu está marcá polos artibahus i las continas descusionis entri los sus miembrus. Tuvun un gran éssitu ena décaa los 80, al final de la quala el grupu se disolvió, ebiu en gran parti a la poca professionaliá de Thomas Anders, quien llevaba a la su nóvia a los estuyus de gravación. Nu hue hata 1998 quandu se púu vel al grupo uniu pol primel vezi endispués de mas de dies añus, con el discu recopilatóriu Back for Good (Güerta a lo güenu n'estremeñu), a partil del qual otuvierun mu güenus puestus enas listas.

Discografia[eital | edit source]

  • The 1st Album (1985)
  • Let's Talk About Love (1985)
  • Ready for Romance (1986)
  • In the Middle of Nowhere(1986)
  • Romantic Warriors (1987)
  • In the Garden of Venus (1987)
  • Back For Good (1998)
  • Alone (1999)
  • Year Of The Dragon (2000)
  • America (2001)
  • Victory (2002)
  • Universe (2003)
  • The Final Album (2003)