Angelique Rockas

Dendi Güiquipeya
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Angelique Rockas

Angelique Rockas es una atris  de teatru i de cini Sudáfriciensi.


Obras Reinu Uníu[eital | eital coigu]

Teatru[eital | eital coigu]

  • 1979: Prometheus Bound
  • 1980: 'Tis Pity She's a Whore
  • 1981: The Camp
  • 1981: The Balcony
  • 1982: Medea
  • 1982: Mother Courage and Her Children
  • 1984: Miss Julie
  • 1985: Enemies
  • 1983: In the Bar of a Tokyo Hotel  [1]

Filmografía[eital | eital coigu]

  • 1975: The Hollow Men
  • 1981: Outland
  • 1982: Medea (video)
  • 1989: Oh Babylon!
  • 1989: Emmones Idees ( televisión )
  • 1990: The Witches

Referencias[eital | eital coigu]

Atijus[eital | eital coigu]