Avril Lavigne

Dendi Güiquipeya
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Lavigne, 2013

Avril Ramona Lavigne (27 setiembri de 1984 en Napanee, Ontario, Canadá) es una cantautora, diseñaora de moda i actris canadiensi.

Discografia[eital | eital coigu]

Álbumes d'estudiu[eital | eital coigu]

  • 2002: Let Go
  • 2004: Under My Skin
  • 2007: The Best Damn Thing
  • 2011: Goodbye Lullaby
  • 2012: TAB

EP[eital | eital coigu]

  • 2003: Angus Drive
  • 2003: Try to Shut Me Up
  • 2004: Avril Live Acoustic
  • 2008: Control room
  • 2010: Essential Mixes

DVD[eital | eital coigu]

  • 2003: My World
  • 2004: Live at the Olimpic Hall Seoul
  • 2005: Live at Budokan: Bonez Tour
  • 2008: The Best Damn Tour - L