Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure

Dendi Güiquipeya
Esti artícalu es un encetu

Si te apeta, pueis enlial-ti a trebajal en él, precurandu más información i amejorandu lo escritu.


Ogañu ai angún usuáriu tradujiendu velaquí esta página.
Nesta página se gasta una ortografía destinta ala que normalmenti se gasta ena Güiquipedia.

Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure (estremeñu: La telaraña de Charlotte 2: La gran aventura de Wilbur) es una penícula animá lançá diretamenti para vídiu enos Estaus Uníus el 18 marçu de 2003. Es la secuela de la penícula de 1973 Charlotte's Web. La penícula hue produzía en conjuntu de Paramount Pictures, Universal Pictures (el logotipo se ve ena prensa mundial), Universal Cartoon Studios (el logo que se ve ena velsion internacional) i Nickelodeon, dirigia por Mario Piluso, i destribuia por Paramount Home Entertainment enos Estaus Unius i por Universal Studios Home Entertainment nel esteriol.

Argumentu[Edital | Editá'l códigu]

La penícula gira en tornu a Wilbur, que vive ena granja i tien que hacerse cargu de tres jovins arañas, que son las hijas dela araña Charlotte, quien murió ena primel penícula, i debe evitar que el su nuevu amigu, una oveja negra llamá Cardigan, para ser comidus por un çorru malvadu llamau Farley.

Recepción[Edital | Editá'l códigu]

La penícula hue ampliamente criticada. En TV Guide se dijo que ena penícula no se captura el corazón i el espíritu del original i también criticó a la animacion (a la cual se refirió como "pobre".[1] Mike Long de DVD Talk también dice que la animación es mediocre semejaba ser una caricatura de sábado por la mañana.[2]

Vea-si tamién[Edital | Editá'l códigu]

Referencias[Edital | Editá'l códigu]

Atijus p'ahuera[Edital | Editá'l códigu]