Giselle Calderón

Dendi Güiquipeya
Sartal a: Güiquipeandu, landeal

Giselle Calderón Carrillo (Quitu; 9 agostu de 1987) es una actrís equatoriana que vivi i trebaja en España.

Giselle Calderón á trebajau en televisión i cini, á participau en diferentis catálogus de moda, lencería, videoclips i publicidá en Equadol, Alemaña, Italia i España. Á actuau en algunas seriis, entri las que destacan El barco (2011-2013). Tamién está a estudial sicología.

Filmografía[eital | eital coigu]

Televisión[eital | eital coigu]

  • El Barco comu “Estela” (2011-2013)
  • El club del chiste comu "Yusnavi Puerto" (2010)
  • Pasado y confeso (2005)
  • Lalola (2007)
  • Aída (2010)
  • Becarios (2010)

Programas[eital | eital coigu]

  • Splash! Famosos al agua, Concursanti (2013)

Cini[eital | eital coigu]

Largometrajis[eital | eital coigu]

  • Águila Roja: la Película (2011)

Cortometrajis[eital | eital coigu]

  • “Mi país es de maíz” (2005)

Teatru[eital | eital coigu]

  • “Tírenle Tierra” (2005)