Koma

Dendi Güiquipeya
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
P writing.svg Esti endirgui no tien huentis ni referéncias
Los continius duosus debin sel correutamenti atijaus pa demuestral que no se trata d'envestigacionis primárias.
Koma en direutu ena Rioja.

Koma es un grupu español de thrash metal oriundu Pamplona (Navarra)

Estória[eital | eital coigu]

Koma escomiençan en 1995. Nessi mesmu añu graban la su primel maqueta, la cuala vendió unus mil CD´s. En Abril de 1996 graban un discu llamau koma. Mentris dan conciertus, ellus graban su segundo CD en Otubri de 1997 llamau El infarto. Nel añu 1999 graban el su siguienti trebaju: El catador de vinagre.

Endispués d'albondus cámbeus, graban el cuartu CD nel añu 2000 llamau criminal. En Júliu de 2001 graban un discu llamau molestando a los vecinos. Nel 2003 i 2004 ubu rumores al tentu una supuesta crisis nel grupu. Duranti essi tiempu graban un discu llamau Sinónimos de ofender nel 2004. Ellus trebajarun con Marea. El 22 de Otubri de 2007 espubrican Sakeo.

Miembrus[eital | eital coigu]

  • Brígido Duque (vozi i quitarra)
  • Rafael Redín (baju)
  • Natxo Zabala (quitarra)
  • Juan Karlos Aizpún (batería)

Discografia[eital | eital coigu]

  • Maqueta 1995.
  • Koma (1996).
  • El infarto (1997).
  • El catador de vinagre (1999).
  • Criminal (2000).
  • Molestando a los vecinos (2001).
  • Sinónimo de ofender (2004).
  • Sakeo (2007).