Zeca Pagodinho

Dendi Güiquipeya
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Zeca Pagodinho

Jessé Gomes da Silva Filho (*Rio de Janeiro, 4 hebreru e 1959), más coñociu cumu Zeca Pagodinho es un músico i compositol brasileñu con una gran trayeutória nacional[1].

Discografía[eital | eital coigu]

  • 1983: Camarão Que Dorme a Onda Leva, kun Beth Carvalho
  • 1986: Zeca Pagodinho
  • 1987: Patota de Cosme
  • 1988: Jeito Moleque
  • 1989: Boêmio Feliz
  • 1990: Mania da Gente
  • 1991: Pixote
  • 1992: Um dos Poetas do Samba
  • 1993: Alô, Mundo!
  • 1995: Samba pras Moças
  • 1996: Deixa Clarear
  • 1997: Hoje é Dia de Festa
  • 1998: Zeca Pagodinho
  • 1999: Ao Vivo
  • 2000: Água da Minha Sede
  • 2002: Deixa a Vida Me Levar
  • 2003: Acústico MTV - Zeca Pagodinho
  • 2005: À Vera
  • 2007: Acústico MTV - Zeca Pagodinho (vol. 2 - Gafieira)
  • 2007: Zeca Pagodinho - Raridades
  • 2008: Uma Prova de Amor
  • 2009: Especial MTV - Uma Prova de Amor Ao Vivo
  • 2010: Vida da Minha Vida
  • 2011: Ao Vivo com os Amigos
  • 2012: O Quintal do Pagodinho

Huentis[eital | eital coigu]

Atijus[eital | eital coigu]