Sínkope

Dendi Güiquipeya
Sartal a: Güiquipeandu, landeal

Sínkope es una banda de rock estremeña, oriunda la comarca La Serena. Los sus biembrus provienin de Cabeça del Buei, Quintana de la Serena, Villafranca los Barrus, Trujillu i Méria.

Discografia[eital | eital coigu]

  • 1991. La viña del señor
  • 1995. Flujo de antropina
  • 2001. El desenkanto del ruínseñor
  • 2003. ...y evoluciona el hombre (salvajes civilizados)
  • 2004. Humo de contrabando
  • 2006. Y, si quieres llorar te hago reír
  • 2007. Esta noche se merece otra ronda
  • 2010. Canciones repescás, retocás y arrejuntás y otras