Savina Yannatou

Dendi Güiquipeya
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Gxermo2.svg Esti endilgui es un encetu
Si te apeta, pueis enlial-ti a trebajal en él, landeandu más información i amejorandu lo escritu.


Savina Yanatu (griegu: Σαβίνα Γιαννάτου / Savína Yannátou); tuvu la su nacencia el 16 de Marçu , 1959 en Atenas, es una famosa cantanti griega. Estuyó cantu nel conservatóriu nacional d'Atenas. Es particulalmenti conocia polas sus cancionis mediterránias.

Discografia[eital | eital coigu]

Discus própius u enos qu'á colabutau:

  • 1981 - Εδώ Λιλιπούπολη
  • 1981 - Σαμποτάζ
  • 1982 - Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού
  • 1982 - Καρυωτάκης
  • 1983 - Ρεβάνς
  • 1983 - Το '62 Του Μανου Χατζιδάκι
  • 1985 - Ερωτόκριτος
  • 1985 - Η Ηχώ Και Τα Λάθη Της
  • 1985 - Νανουρίσματα
  • 1985 - Ο Οδυσσέας Στο Ποτάμι
  • 1985 - Εν Αθήναις
  • 1986 - Ζει Ο βασιλιάς Αλέξανδρος;
  • 1986 - Νέα εκδρομή
  • 1986 - Λεπιδόπτερα
  • 1986 - Μίλα Μου Για Μήλα
  • 1986 - Μinimal suite - Double image
  • 1988 - Το Αηδόνι Του Αυτοκράτορα
  • 1990 - Μαρία Ντολόρες Παρελθόν
  • 1990 - Το Φλυτζάνι
  • 1991 - Ερωτική Πρόβα
  • 1992 - Africa
  • 1992 - Ίνα Τί
  • 1993 - Die Zweite Heimat
  • 1993 - Ατασθαλίες
  • 1994 - Masko
  • 1994 - Φέρτε Τα!
  • 1995 - Άνοιξη Στη Σαλονίκη - Σεφαραδίτικα Λαικά Τραγούδια
  • 1995 - Εάλω Η Πόλιc - Θρήνοι Για Την Άλωση Της Κωνσταντινούπολης
  • 1996 - Ιστορίες αποχαιρετισμού - Μουσική για το θέατρο - Για τις παραστάσεις της εταιρείας θεάτρου διπλούς Ερως
  • 1997 - Womad Festival - What summer is made for - Live At Rivermead Reading - July 1996
  • 1997 - Αναπνοές
  • 1997 - Αποχαιρετισμοί Της Θάλασσας
  • 1997 - Μελωδίες Της Ανατολής - Τραγούδια Της Σμύρνης
  • 1997 - Μές' απ' το Σκοτάδι
  • 1997 - Προστάτης Οικογένειας
  • 1997 - Σκοτεινή πράξη
  • 1997 - Τέμπλο
  • 1998 - Vananda
  • 1998 - Όπως Η Θάλασσα
  • 1998 - Οι Φωτογράφοι
  • 1998 - Τραγούδια Της Μεσογείου
  • 1999 - Μικρές Αγγελίες
  • 1999 - Μικρό Έπος Για Τον Ανδρέα Ροδινό
  • 1999 - Παναγιές Του Κόσμου
  • 1999 - Τα Ρόδινα Ακρογιάλια
  • 2000 - Rosa Das Rosas
  • 2001 - Mode Plagal III
  • 2001 - Terra Nostra
  • 2001 - Εδώ Λιλιπούπολη
  • 2001 - Έλληνες Συνθέτες
  • 2001 - Τα Μυστικά Του Κήπου
  • 2002 - Lilly's Story
  • 2002 - Μια Φορά Κι Έναν Καιρό… Παραμύθια Και Διηγήματα Απ’ την Ελλάδα Και Τον Κόσμο
  • 2002 - Πάω Να Πω Στο Σύννεφο
  • 2003 - Asate
  • 2003 - Your Golden Boat
  • 2003 - Ένα Γράμμα Στον Πατέρα Μου
  • 2003 - Κάλαντα Δωδεκαημέρου - Σας Τα 'παν Άλλοι;
  • 2003 - Μπλέ
  • 2004 - Κηποθέατρο
  • 2005 - Electra
  • 2005 - En Concert
  • 2005 - Levantina
  • 2005 - Sumiglia
  • 2006 - Heimat
  • 2006 - Tutti Baci
  • 2006 - Άσμα Ασμάτων - Ιερά Τραγούδια Του Έρωτα
  • 2006 - Μέγα Ορατόριο Των Ελλήνων
  • 2007 - Far West (Tribal Dances)
  • 2007 - Μουσική Δωματίων
  • 2008 - Songs Of Another
  • 2008 - Τραγούδια Του Αιγαίου
  • 2008 - Πάντως Ήταν Νύχτα - Λα Πουπέ

Atihus[eital | eital coigu]